Ebben a cikkben világunk egyik luxusmárkájáról, a Dolce&Gabbana-ról olvashatsz. Ez a márka kitűnik az ismert luxusmárkák közül is, hiszen az egyik legváltozatosabb divatházról beszélünk.

A Dolce&Gabbana egy milánói székhelyű olasz divatház, melyet 1985-ben alapított Domenico Dolce és Stefano Gabbana, akik egyébként korábban a magánéletben is egy párt alkottak. (Ebből a párosból fakad a márka neve is természetesen).
A D&G az alapítása óta diktálja a divattrendeket, hiszen nem csak korrekciós szemüvegeket, napszemüvegeket gyárt, hanem parfümöket és elegáns ruhákat is. Akkora névre tett szert ez a luxus divatmárka, hogy híresebbnél híresebb emberek tündökölnek az ő logójukkal ellátott divatcikkekben.
Korrekciós vagy a napszemüvegek terén a Dolce&Gabbana termékeket a minőségi kivitelezés jellemzi , amik nagyon értékesek a piacon, úgy mint a többi terméke ennek a márkának. Dolce&Gabbana termék kínálatában megtalálhatóak mind a női, mind a férfi szemüvegek. Érdekes és egyedi stilisztikával rendelkeznek, amelyek valódi szakemberek terveztek. A Dolce&Gabbana szemüvegek között megtalálhatóak az egyszerű modellek is, amelyek fémből készültek, valamint léteznek futurisztikus unisex változatok is. A D&G termékkínálatában megtaláljuk a műanyag kereteket is, klasszikus vagy divatosabb formájában egyaránt:

  1. Négyszögletes szemüvegek
  2. Kerek szemüvegek
  3. Macskaszem szemüvegek
  4. Ún. pilóta szemüvegek
  5. Asszimetrikus szemüvegek és keretek

Minden korosztály megtalálja a magának való keretet, hiszen rengeteg színvariációban gyártják ezeket a szemüvegeket. A világon az egyik legjobb technológiával készülnek a szemüvegek a márkához illő tökéletes minőségben. Ezt a szintet pedig a szemüvegkeretek oldalán megtalálható gravírozott vagy pecsételt D&G logó jelzi.

A több, mint 40 országban jelenlévő cég mára már szimbólummá vált a luxusmárkák világában, folyamatosan egyedi irányzatot mutat olyan dizájnnal és minőséggel,amit sehol máshol nem láthatunk és tapasztalhatunk.

Kattints és tekintsd meg a teljes Dolce & Gabbana kínálatunkat:

Dioptriás szemüvegek: https://szemuvegek.hu/szemuvegek/dolce&gabbana

Napszemüvegek: https://szemuvegek.hu/napszemuvegek/dolce&gabbana