Árgaranciát vállalunk minden szemüvegünkre!

Hogy ez mit is jelent?

Az árgaranciát a vásárlástól számított 2 hónapig biztosítjuk, így garantálva azt, hogy a legkedvezőbb áron vásárolhatja meg a számára legtökéletesebb szemüveget!
Mind az online, mind az optikáinkban megtalálható napszemüvegekre, szemüvegkeretekre és szemüveglencsékre vonatkozik az árgaranciánk.

Amennyiben ezen akciós időszak alatt, Magyarországon üzemelő és cégjegyzékben bejegyzett cégnél, annak üzletében nyilvánosan meghirdetett, minden tekintetben azonos és ugyanazon feltételek mellett biztosított napszemüveget, szemüvegkeretet, vagy szemüveglencsét olcsóbban tud megvásárolni, akkor az árkülönbözet 100%-át térítjük meg Önnek.

A konkurens ajánlatnak elérhetőnek kell lennie minden természetes személynek Magyarországon és fényképpel vagy online linkkel bizonyíthatónak kell lennie, hogy valódi ajánlatról van szó.

Amennyiben élni szeretne az árgarancia által biztosított visszatérítéssel kérjük, hogy központi elérhetőségeinken jelezze igényét.

Ezzel is szeretnénk vásárlóinknak garantálni, hogy nem csak Magyarország legnagyobb választékával, hanem a legkedvezőbb árakkal várjuk Őket.